Spring til indhold

Disc golf putter

En disc golf er en form for frisbee golf, hvor spillerne kaster en skive mod et mål, typisk en metalkurv eller en stang. Målet er at gennemføre banen på færrest mulige kast. Discgolf skiver findes i forskellige former og størrelser med variationer for afstand, nøjagtighed og kontrol. De er lavet af plastik og har en større kant end traditionelle frisbees for at give dem mere stabilitet under flyvning. Disc golf er blevet mere og mere populært siden opfindelsen i 1970’erne, og der er opstået baner over hele verden og endda blevet afholdt professionelle turneringer. Det er en billig og let tilgængelig sport for alle aldre og evner. Så snup en disc og tag til den nærmeste disc golf bane for at have det sjovt udendørs!

Top 3 bedste disc golf puttere

Nedenfor finder du vores bud på de tre bedste disc golf puttere på markedet lige nu. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Innova DX Invader, putter

Bedste Billige Disc Golf Putter Til Overall 

Pris: 99,-

Invader er en enestående putt- og approach-disc, der rangerer blandt de bedste på markedet. Med sin flade top-profil og en afrundet, lille bead-kant, tilbyder den et fremragende greb og muliggør præcise og lige flyvninger. Uanset om du foretrækker backhand eller forehand kast, kan Invaderen håndtere kraftfulde kast med lethed. Det er en pålidelig disc, der sikrer nøjagtighed og kontrol i dine putt- og approach-skud. Med Invaderen i hånden er du klar til at løfte dit spil til nye højder.

4,7/5
4.7/5

Axiom Envy Electron

Bedste Approach Disc Golf Putter 

Pris: 139,-

Ønsker du en disc som giver selvtillid efter hvert kast, kan man benytte sig af denne disc. Den flyver utrolig godt, og kan både bruges til approach og put. Grebet er utrolig lækkert og gør det nemt at lave det gode kast.

4,4/5
4.4/5

Discmania P2 Originals D-line Flex 2

Bedste Billige Disc Golf Putter

Pris: 99,-

Denne putter er den mest solgte disc verden over. Denne putter er lavet af Discmania, som er kendt for at lave discs i super kvalitet ift. pris. Den er ultra solid og flyver totalt lige. Den ligger utrolig godt i hånden og er en god disc til prisen.

4,2/5
4.2/5

Denne test er baseret på anbefalinger og research. Vi har ikke selv testet produkterne.

Guide Til Valg Af Disc Golf Putter

Sådan vælger du din putter

Det kan være svært at skulle finde den rette disc, og hvert eneste kast er forskelligt. Derfor kan det være lidt af en jungle, hvis man blot ønsker at have en disc liggende i sin taske til at kunne udføre alle former for putts.

For at kunne finde ud af hvilken disc, som passer til dig, skal du først fastlægge hvor dit niveau er. Her kan du kvalificere dig i tre klasser i form af: Begynder, Middel og Øvet. Vi ser gerne at du går en en tak op, hvis du befinder dig mellem en af stadierne, da dette kan være med til at tage dig mod næste skridt. Se alle vores disc golf disc anbefalinger på siden.

valg af disc putter